Individuele trainingen, oftewel privé-lessen, zijn altijd "op maat" afgestemd op uw behoefte. 

In overleg beslist u over de duur van de training, de hoeveelheid lessen, de lesduur, tijdstip en het lesmateriaal en vooral ook het tempo. Zo kunt u wat harder aan de slag wanneer u dat wilt en het wat rustiger aan doen wanneer u daar de behoefte aan heeft.

Tussentijds wordt regelmatig geëvalueerd om te checken hoe het met uw vorderingen en leerdoelen staat. Zo is een continue afstemming van de lesstof op uw niveau en behoefte mogelijk. 

Een beginnerscursus betreft een kennismaking met het Zweeds. De diverse aspecten van de taalverwerving - verstaan, spreken, lezen en schrijven - komen aan bod met m.n. aandacht voor dagelijks taalgebruik zonder overbodige grammatica. U bepaalt op welk(e) aspect(en) de nadruk komt te liggen. Verder komen er natuurlijk onderwerpen als omgangsvormen en cultuurverschillen aan de orde.

Een cursus voor gevorderden kenmerkt zich door uitvoeriger conversatietraining met de nadruk op uitbreiding van idioom en woordenschat. Er wordt dieper ingegaan op zaken als de Zweedse samenleving. Maar ook hier geldt dat de inhoud van de training conform uw behoeften wordt opgesteld.

De individuele trainingen vinden plaats in een aparte lesruimte bij mij aan huis in Woerden. Ook is het mogelijk om op afstand, via Skype, les te krijgen. De cursusprijs is afhankelijk van de gemaakte afspraken.

Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen: contact.